Mahtavin viikko pitkään aikaan! Lotten catering!

06.03.2015 kl. 14:48

Viikko alkoi mukavan rauhallisesti tutustumalla kontti-kahvilaan. Ajatus on että ensimmäinen Piece 'n' Love pizzatuotantopiste rakennetaan konttiin. Joten haluan oppia kaiken konteista. Sitten Heinon tukun kautta kotiin Porvooseen, valmistelemaan tiistain ruokakeikkaa.

Tiistaina sain laittaa ruokaa lemppari grillilläni, Big Green Eggillä, Suomen Sähkötuonnin pressi- ja VIP-tilaisuudessa. Ja olin muuten mitä parhaimmassa seurassa kokkailemassa.

Parasta oli kuitenkin saamani palaute pizzoista. Kehuttiin mm. että olivat parhaita pizzoja mitä toimittaja oli koskaan maistanut. Sellainen palaute auttaa jatkamaan ja jaksamaan!

Keskviikkona tutustuimme firmaan joka rakentaa kontteja. Enemmän siitä myöhemmin, mutta tässä kuva miltä Piece 'n' Love kontti voisi näyttää ; )

Keskiviikko iltapäivä kului sitten keittiössä jossa valmistelin torstain catering keikkaa.

Torstaina viimeistelin ruoat keikalle ja toimitin ne asiakkaalle. Siitä tulee hyvää hyötyliikuntaa kun roudaan raaka-aineeita kaupoista, kokkaan niillä ja sitten vielä toimitan valmiit ruoat asiakkaille. Ei tarvitse mennä salille.

Heti toimituksen jälkeen suuntasin Gumbostrandiin jossa sain kertoa Marthoille mahtavasta matkastani, mainostoimistipyörittäjästä kokopäiväiseksi ruokahörhöksi. Oli todella hauskaa käydä läpi edellinen vuosi ja muistaa miten paljon on tullut tehtyä ja opittua. Sitä välillä unohtaa kuinka paljon onkin tapahtunut vuoden aikana.

Tänään teen töitä mainostoimistollamme, People'silla ja huomena lauantaina olen luvannut pihvi-illallisen äidilleni. Olen luvannut opettaa miten paistetaan mehevä "medium-miinus" pihvi.

Sunnuntai on mainostoimistokuvaukset yhtä telkkarimainosta varten, ja sitten taas täyttä päätä kohti seuraavia kommelluksia.

Superia viikonloppua kaikille!